Ana içeriğe atla

Kiehl's Ultra Light Daily UV Defense Mineral Sunscreen SPF 50


Güneşli günler yaklaşıyorsa koruma kalkanlarını takma zamanı geldiiii. Market ürünleri yerine daha profesyonel ürünler seçersek cildimizi korurken hem güzel hemde sağlıklı bir görüntüye ulaşmış oluruz. Sıradan güneş kremleri uygulandığında yüzümüzde beyazlık bırakabiliyor, bölgesel olarak birikmeler yapabiliyor. Cilt tipine göre olmayan ve kaliteli olmayan kremler yağlı yapılara sahip olduğundan sivilce ve yağ butonlarına sebep veriyor.




Geleliimmm Kiehl's güneş kremine; mineral içerikli ve hassas ciltlere uygun olarak yapılan ürün sürdükten sonra ciltte yağlı bir his yaratmıyor ve çabuk emiliyor. Koruyucu özelliği yani SPF si çok etkili.

 

Bu ürünün en sevdiğim tarafı korurken yüzünüzde beyazlık yapmıyor. Krem fondötene benzeyen renkte olması cildi daha canlı, kadifemsi ve pürüzsüz göstermesi. Ayrıca küçücük bir parça bile tüm yüze yeterli bu ne demek,  ürün uzun süre gidiyor demek. Ben severek kullanıyorum sizlere de tavsiye ederim. Eğer mağzasına uğrarsanız ürünün testerını alıp deneyebilirsiniz. Sevgiler.... 


Yorumlar