Ana içeriğe atla

Yves Rocher Elixir Jeunesse Serisi Gençlik İksiri


Selam Bakım Severler

Bugün bir süredir kullandığım cilt bakım ürünlerinden bahsetmek istiyorum Yves Rocher Elixir Jeunesse yanii diğer adı Gençlik İksiri. Cilt, yaşı en çok ele veren yerimizdir ve hepimiz her daim genç kalmak istiyoruz (tabi bu mümkün değil :))) )  ama içerik olarak tatmin edici ve en önemli özelliği %95 e varan doğal yapısı ve slikon, renklendirici, paraben ve mineral yağ içermemesi.Gelelim yaptığı güzel kampanyalardan birinde aldığım bu seriyi incelemeye. Ürünlerin içeriği bitkisel içeriği, ultra konsantre Afloya özü yani bir ginseng bitkisi, cildi canlandıran, hücreleri besleyen ve detox etkisi yaratan parfümsüz bir içerik.

Cilt bakımının temizleme kısmından sonra ki ikinci rutini tonikleme. Makyaj temizleme ve tonik olarak kullanılan ürün diğer tonikler kadar sıvı değil biraz daha jel kıvamında. Yıkarken çıkmayan kir ve makyaj kalıntıları bu tonikle çok başarılı temizleniyor ve ferahlık hissi veriyor. Bu toniği kullandığımdan beri dönem dönem oluşan sivilcelerden kurtuldum.


Üçüncü aşama nemlendirme, Gündüz bakım kremi yağsız su bazlı bir nemlendirici. Sürünce yüzümde tabaka yada yapış yapış hissi vermiyor, kolay emiliyor, parfümsüz ve fresh yapısı kuru ciltleri tatmin edecek bir krem.


Son aşama göz çevresi yani en hassas ve özen isteyen bölgemiz. Ben ürünü buzdolabında bırakıyorum böylece krem tüpünün ucunda ki bilyeler hem masaj hem soğuk etkisiyle kremin sürülmesi dışında göz çevresinde kan dolaşımı için etkili masaj kaynağı haline geliyor. Tek sevmediğim yönü sıkarak kullanıldığından bazen gerekenden fazla ürün çıkabiliyor. 

Yorumlar