Ana içeriğe atla

MAC Studio Finish Spf 35 Kapatıcı



Selam makyaj severler.. Günün konusu CONCEALER yani kapatıcı bağımlıları için gelsin :)))

Hiçbir şey istemem kapatıcım olsun yanımda diyenlerdenim. Gözaltı morlukları, koyu halkalar birçok kişi gibi benimde kabusum bu sebeple çeşitli markaların kapatıcılarını kullanıp en iyisini bulmaya çalışıyorum.

Mac markası çoook ama çoook sevdiğim bir markadır ve Mac'in Studio Finish SPF 35 Concealerını deneme fırsatı buldum. 
Öncelikle renk skalası çok geniş ve renkler gerçekten iyi seçim yaparsanız cilde çok uyumlu ve doğal görünüm sağlıyor. Kutusu küçük gibi duruyor ama bu acaba hemen biter mi? düşüncesini getirmesin ürünün yapısı çok yoğun bu sebeple az az sürmeniz görüntü açısından da daha iyi sonuç verecektir.

Kapatıcının sert bir yapısı var biraz parmağınızla bastırarak almanız gerekiyor. Kapatıcılığı çok başarılı denecek kadar iyi ama gözaltınızda çizgilenme varsa kesinlikle çizgilere doluyor. Üzerine transparan pudra sürerek fixleyebilirsiniz yada tek kullanımlarda gün içinde devamlı tazeleme yapıp kontrol altında tutmalısınız. Mat bitişli değil günlük tek olarak sürüldüğünde çok canlı enerjik bir görüntü oluşuyor. 
SPF koruması en sevdiğim ürün özelliklerindendir. Bu sebeple ben tatillerde deniz / havuz kullanımlarında da severek kullanıyorum :))))


Ortada duran minnak MAC concealer. Diğer Concealerları da tek tek sonraki yazılarımda sizinle paylaşacağım. Sevgiyle kalınnnnnn.




Yorumlar