Ana içeriğe atla

WET N WILD Highlighting



Merhabaaaa yaz aylarının gelişiyle hepimiz canlı ışıltılı güneşi anımsatan makyajları daha çok sever olduk.
Son dönemlerin en favori ürünü highlighting, çeşitli formlarda bulunması ve çeşitli renkleri herkesin kendine ve zevkine uygun ürün bulmasını kolaylaştırıyor.
Genelde yağlı ciltler pudra formunda olanları, kuru ciltler sıvı yada likit formda olanları tercih ediyor. Uygun fiyat ve iyi kalite bir ürün istiyorsanız doğru markalardan biri Wet n Wild çok memnun kalacağınız bir marka. Markanın diğer ürünlerini de incelemenizi tavsiye ederim.


Highlighting'i incelersek, benim seçtiğim rengi E321B Precious Petals altın ve bronz arası bir renk. Ürün pudra yapıda olmasına rağmen başka markalarda ki gibi toz toz dağılmıyor. Uygulandığında ciltle bütünleşerek kadifemsi bir duruşu var. İçeriğinde sim olmaması gündüz kullanımda da doğal ışıldayan görünüm sağlıyor.





Ben daha doğal ve abartıdan uzak görünümden hoşlandığım için hafif bir uygulama yaptım. Küçük bir tavsiye de bulunmak isterim gözaltı halkaları olanlar ya çok iyi kamufle yapıp ürünü uygulasınlar yada benim gibi göz çevresine çok yakınlaştırmadan hafif dokunuşlarla uygulayın yoksa gözaltı morlukları daha belirgin kılıyor.











Yorumlar